RADITE BRZO I SIGURNO

Vist d.o.o. predstavlja revolucionarne BRAVI platforme. Pozovite nas za više detalja.
Kontakt stranaNaručite platformu

BRAVI PLATFORME

BRAVI platforme - Vist d.o.o.

Vist d.o.o. predstavlja BRAVI platforme sa inovacijama kao što je sistem za podizanje na mobilnim mašinama. Nudimo kompletnu paletu ovih jedinstvenih uređaja koji vam olakšavaju posao i štede novac. Pozovite nas za više informacija o celoj paleti proizvoda.

Kontakt strana

SPIN-GO PLATFORMA NA AKCIJI!

SAMO 5000 eur!

Spin-Go push-around vertikalna platforma je idealna alternativa merdevinama i podijumima koje se inače koriste u prodavnicama, supermarketima, magacinima, kancelarijama i knjižarama.

Laka i ekstremno kompaktna SPIN-GO platforma omogućava sigurniji i efikasniji metod dohvatanja visoko pozicionirane robe na policama. zgodna je takođe za zamenu robe, kao i za operacije ćišćenja. Platforma ima veoma malu od težinu od svega 230 kg.

Ograničena promocija.
Rezervišite odmah!

Kontakt strana
BRAVI platforme SPIN GO - Vist d.o.o.

POUZDANE MAŠINE

Stručnost i znanje kada je reč o Low Level Access prozivodima dovelo je do toga da Bravi proširi svoju paletu proizvoda sa mnogo lakšim i kompaktnijim samohodnim jedinicama. Opseg Bravi platformi se odlikuje raznovrsnim, snažnim i izuzetno pouzdanim mašinama, omogućavajući korisniku da udobno, lako i sigurno rukuje širokim spektrom radnih aplikacija.

Kontakt strana

BRAVI platforme - Vist d.o.o.

BRAVI PLATFORME

BRAVI platforme: jednostavnost koja vaš posao čini lakšim!

Bravi platforme odlikuje mogućnost primene za razne potrebe, ove snažne i izuzetno pouzdane mašine omogućavaju korisniku da udobno, lako i sigurno rukuje širokim spektrom radnih aplikacija.

U Evropi se godišnje beleži oko 200 000 povreda usled pada sa merdevina! Sa BRAVI platformama sigurnost  je na najvišem mogućem nivou i povrede na radu postaju prošlost.

Vist d.o.o. predstavlja revolucionarne Bravi platforme sa najnovijim inovacijama kao što je podizni sistem na mobilnim mašinama.

Naručite platformu

Preuzmi PDF brošuru

BRAVI platforme - Vist d.o.o.

POGLEDAJTE PLATFORME U AKCIJI

BRAVI Spin-Go push-around vertikalna platforma je idealna alternativa merdevinama i podijumima koje se inače koriste u prodavnicama, supermarketima, magacinima, kancelarijama i knjižarama. Pogledajte kako radi!

Pogledajte na Youtube

NARUČITE PLATFORMU

Treba vam platforma?

Nudimo kompletan program Bravi platformi. Ove unikatne mašine sa postojećim proizvodnim kapacitetom od 3000 jedinica godišnje su najbolja investicija za vaš radni prostor. Pošaljite nam pitanje ili zahtev za poručivanje.

Pošaljite nam poruku