Vist d.o.o.
http://vistdoo.com/proizvod/tergo-ums-tfuhd-tfuhx-tf/
Export date: Tue Aug 16 10:59:38 2022 / +0000 GMT



TERGO® UMS-TF/UHD-TF/UHX-TF

Product Categories:

Product Tags:

Product Page: http://vistdoo.com/proizvod/tergo-ums-tfuhd-tfuhx-tf/

 

Product Summary

Regalni viljuškari sa teleskopskim viljuškama

Specijalno dizajniran za rad u prostorima koji zahtevaju dugačke viljuške nova generacija TERGO® UMS-TF/UHD-TF/UHX-TF viljuškara predviđena je za teške uslove rada.

Stabilnost, performanse i ergonomija bez kompromisa - sve je prilagođeno za produktivnost prilikom skladištenja. U poređenju sa konvencionalnim regalnim viljuškarima, TERGO® viljuškarim je potrebno oko 25% manje prostora za isti skladišni prostor.

UMS-TF je savršen svestran partner u većini operacija za podizanje na visine do 8.95 metara. Za još teže zadatke, tu je i robusni UHD-TF koji diže teret do 11,5 metara.

Ergonomija na najvišem nivou

Prostrana kabina je u potpunosti napravljen oko operatera. Jedinstvena Mini volan i plutajući naslon za ruke dozvoliti napora manevrisanje tokom dugotrajnog rada sa minimalnim soja na ruke, vratu i ramenima. Sedište i nasloni za ruke se lako prilagoditi pojedinog operatora - do sedam različitih parametara može da se podesi.

Vist Unicarriers forklifts

„ProVision“ dizajn krana za nošenje tereta dodatno povećava vidljivost i ergonomiju prilikom rukovanja sa velikim opterećenjem. Specijalno dizajnirana platforma i ručka olakšavaju ulazak i izlazak iz vozila.

Pošaljite nam poruku

Kontakt strana

 

Product added date: 2016-07-23 12:37:23
Product modified date: 2016-08-07 12:43:39

Export date: Tue Aug 16 10:59:38 2022 / +0000 GMT
Product data have been exported from Vist d.o.o. [ http://vistdoo.com ]
Product Print by WooCommerce PDF & Print plugin.