UniCarriers dual fuel, benzin i LPG viljuškari - Vist d.o.o.

CLX

Benzin i LPG (dual fuel pogon) ili LPG pogon

CLX čeoni viljuškar na 4 točka odraz je UniCarriers trajne opredeljenosti ka kreiranju i isporuci proizvoda u najvišoj klasi koja inkorporira najnaprednije tehnologije dostupne u industriji.

Godine iskustva i stručnosti u uspešnom razvoju sistema sa niskom emisijom gasova u kombinaciji sa UniCarriers tradicijom iznedrilo je novi CLX – koji je sada vrhunski standard u industriji viljuškara, koji ostali mogu samo da slede.

Sistem za zaključavanje krana za nošenje tereta

Ovaj sistem koji je u osnovnoj opremi ima mogućnost da aktivira automatsko zaključavanje krana za podizanje i spuštanje tereta kada operater izađe iz viljuškara, da se spreči nebezbedno rukovanje. Kada operater ponovo sedne na sedište viljuškara, hidraulične funkcije se automatski aktiviraju. Ovo podiže sistem bezbednosti na visok nivo.

„Ground Speed Control“ i ECO režim

Da bi se osigurala sigurnost, performanse kamiona mogu da se podese pojedinačno da odgovaraju sposobnosti svakog vozača shodno njegovom iskustvu – kako početnicima, tako i naprednim vozačima. Lična podešavanja svakog vozača viljuškara se čuvaju u sistemu i zaštićčena su PIN kodom. Ona obuhvataju ubrzanje, usporavanje, brzinu podizanja, regenerativno kočenje i maksimalnu brzinu. Ovo takođe sprečava i neovlašćeno korišćenje.

K21 i K25 motori

UniCarriers sopstveni LPG motori poseduju poboljšani dizajn cilindara i sagorevanja. U kombinaciji sa elektronskom kontrolom ovi motori su savršeno rešenje za industrijske uslove. Sa smanjenom emisijom izduvnih gasova i veoma niskom potrošnjom goriva bez žrtvovanja potrebne snage ove mašine su idelan partner za teške i dugotrajne poslove.

Pošaljite nam poruku Kontakt strana
Kategorija: Tag:
   

Product Description

Tip: Čeoni viljuškari (dual fuel pogon gasoline + LPG ili samo LPG pogon)
Nosivost: 1500 – 3600 kg, benzin + LPG (dual fuel)
Nosivost: 1600 – 2500 kg, LPG