Vist d.o.o.
https://vistdoo.com/proizvod/psh/
Export date: Fri Jul 30 16:48:24 2021 / +0000 GMTPSH

Product Categories:

Product Tags:

Product Page: https://vistdoo.com/proizvod/psh/

 

Product Summary

PSH Kompaktni ručno vodeći električni viljuškar

PSH je moćan, robustan, ručni električni viljuškari za teške uslove rada i može se koristiti za širok spektar poslova. Viljuškar je idealan za unutrašnji transport, komisioniranje i slaganje do 5.4 metra. Jedinstveni dizajn doprinosi velikom brzinom rukovanja i lakim pristup u "otvorenom" nošenju tereta. Niska šasija pruža rukovaocu jasan pogled na opterećenja i viljuške. Za poboljšanje bezbednosti i vidljivosti, offset (pomerena) ručica omogućava operateru da hoda pored kamiona. Ergonomska upravljačka glava ručke je dizajnirana i za levake i dešnjake podjednako za lakšu upotrebu i ima lako dostupne kontrole kako bi se olakšalo rukovanje.

Kran za dizanje za maksimalnu kontrolu i vidljivost

UniCarriers nudi tri različita krana za dizanje tereta - T teleskopski, TFV teleskopski sa maksimalnom preglednosti sa dizanjem viljuški bez podizanja krana (Free lift) i DTFV dvostruko teleskopski sa maksimalnom preglednosti i dizanjem viljuški bez podizanja krana  (Free lift) .

Precizno proporcionalno podizanje i spuštanje funkcije daju potpunu kontrolu operateru nad opterećenjem i pokretom viljuške.

Pošaljite nam poruku

Kontakt strana

 

Product added date: 2016-07-21 13:05:32
Product modified date: 2016-08-07 09:19:32

Export date: Fri Jul 30 16:48:24 2021 / +0000 GMT
Product data have been exported from Vist d.o.o. [ http://vistdoo.com ]
Product Print by WooCommerce PDF & Print plugin.