UMS UniCarriers regalni viljuškari - Vist d.o.o.

TERGO® UMS-TF/UHD-TF/UHX-TF

Regalni viljuškari sa teleskopskim viljuškama

Specijalno dizajniran za rad u prostorima koji zahtevaju dugačke viljuške nova generacija TERGO® UMS-TF/UHD-TF/UHX-TF viljuškara predviđena je za teške uslove rada.

Stabilnost, performanse i ergonomija bez kompromisa – sve je prilagođeno za produktivnost prilikom skladištenja. U poređenju sa konvencionalnim regalnim viljuškarima, TERGO® viljuškarim je potrebno oko 25% manje prostora za isti skladišni prostor.

UMS-TF je savršen svestran partner u većini operacija za podizanje na visine do 8.95 metara. Za još teže zadatke, tu je i robusni UHD-TF koji diže teret do 11,5 metara.

Ergonomija na najvišem nivou

Prostrana kabina je u potpunosti napravljen oko operatera. Jedinstvena Mini volan i plutajući naslon za ruke dozvoliti napora manevrisanje tokom dugotrajnog rada sa minimalnim soja na ruke, vratu i ramenima. Sedište i nasloni za ruke se lako prilagoditi pojedinog operatora – do sedam različitih parametara može da se podesi.

Vist Unicarriers forklifts

„ProVision“ dizajn krana za nošenje tereta dodatno povećava vidljivost i ergonomiju prilikom rukovanja sa velikim opterećenjem. Specijalno dizajnirana platforma i ručka olakšavaju ulazak i izlazak iz vozila.

Pošaljite nam poruku Kontakt strana
Kategorija: Tag:
   

Product Description

Tip: regalni viljuškar
Nosivost: 2000/2500 kg
Visina podizanja: do 12.1 m