UniCarriers viljuškari - Vist d.o.o.

TERGO® UMS / UHD / UHX

Nova generacija UniCarriers regalnih viljuškara za teške uslove rada i efikasnost na najvišem nivou. U potpunosti napravljen za operatera, ova vozila će se prilagoditi individualnim operativnim potrebama i obezbeđuju ergonomiju najviše klase.

Dizajniran za obavljanje teških poslova 24/7 UniCarriers TERGO® UMS / UHD / UHX su univerzalni regalni viljuškari savršeni za unutrašnji transport i težine do 2.000 kg. Za najteže zadatke, sa visine podizanja do 11,5 metara i opterećenja do 2.500 kg robustan UHD je najbolji izbor.

Ako vaši poslovi obuhvataju skladištenje do 12.1 metara, naći ćete odličnog partnera u izuzetno stabilnom UHX. Svi ovi modeli odlično rade u skoro svakom okruženju, uključujući hladnjače.

Ergonomija najvišeg nivoa

Prostrana kabina je u potpunosti napravljena za operatera. Jedinstveni mini volan i plutajući naslon za ruke smanjuju napor manevrisanja tokom dugotrajnog rada sa minimalnim naporom za ruke, vrat i ramena. Sedište i nasloni za ruke se lako prilagođuju operatoru – do sedam različitih parametara može da se podesi!

Vist Unicarriers forklifts

„ProVision“ dizajn krana za nošenje tereta dodatno povećava vidljivost i ergonomiju prilikom rukovanja sa velikim opterećenjem. Specijalno dizajnirana platforma i ručka olakšavaju ulazak i izlazak iz vozila.

Pošaljite nam poruku Kontakt strana
Kategorija: Tag:
   

Product Description

Tip: Regalni viljuškar
Nosivost: 1600/2000/2500 kg
Visina podizanja: do 12.1 m