UniCarriers dizel viljuškari - Vist d.o.o.

ZX

Dizel verzija

ZX čeoni viljuškar na 4 točka na dizel pogon donosi produktivnost i performanse sa dugim vekom trajanja i maksimalnom efikasnosnošću. Ova moćna radna mašina može da podigne veliki teret do 10 tona bez napora. U najzahtevnijim industrijskim zonama i pod ekstremnim uslovima ZX nalazi svoje mesto kao snažna podrška za sve operacije.

ZX čeoni viljuškar ima dizel pogon koji je jedan od najsavremenijih na tržištu. „Common rail“ sistem ubrizgavanja goriva koristi optimalnu količinu goriva u pravo vreme za poboljšanu ekonomičnost u potrošnji goriva. Visoka snaga i obrtni moment je dostupan pri niskim brzinama motora zahvaljujući turbini i hladnjaku. Osim toga, ZX serija je u skladu sa najnovijim evropskim propisima o emisiji gasova.

„Common rail“ tehnologija ubrizgavanja goriva

Kontrolišući većinu funkcija motora kontrolni modul motora (ECM) obezbeđuje maksimalne nivoe performansi sa ekstremno niskim emisijama gasova.

Turbo dizel

Opremljen sistemom turbo punjača i intercooler-om, ZX serija čeonih viljuškara na dizel pogon pruža maksimalnu snagu pri niskim brzinama motora. U kombinaciji sa hlađenjem izduvnih gasova (EGR sistem) emisija izduvnih gasova se dodatno smanjuje.

Return-To-Neutral

Kada operater napusti sedište automatski se aktivira povratak u neutralan položaj menjača dok je prenos u brzini. Ovaj sistem odvaja solenoide u roku od tri sekunde da bi se sprečilo da viljuškar nastavi dalje kretanje bez vozača.

Pošaljite nam poruku Kontakt strana
Kategorija: Tag:
   

Product Description

Tip: Čeoni viljuškar na dizel pogon
Nosivost: 6000/7000/8000/10000 kg