REZERVNI DELOVI I SERVIS

Pozovite nasPošaljite poruku

VIST GARANCIJA

Za maksimalni vek trajanja kamiona i radnu sigurnost, Vist d.o.o. omogućava i naručivanje originalnih rezervnih delova za vaša vozila.

Koju marku viljuškara izabrati zavisi u velikoj meri od dva faktora: kvaliteta proizvoda i usluga koje se nude. Cilj novog VIST pristupa je da ponudi svim kupcima paket usluga uključujući servis i rezervne delove, sa ciljem da se produži životni vek viljuškara i smanje ukupni troškovi.

Pošaljite nam poruku

UniCarriers rezervni delovi za viljuškare - Vist d.o.o.

INFO – DELOVI VILJUŠKARA

Delovi viljuškara - Vist d.o.o. je diler Hangcha, Mitsubishi i UniCarriers viljuškara za Srbiju i Crnu Goru sa sedištem u Beogradu, Srbija.

1. Zaštitni krov / Overhead guard
2. Kontra teg / Counterweight
3. Prostor za motor ili bateriju / Engine or battery compartment
4. Kabina vozača / Operator cabin
5. Upravljački most / Steer axle
6. Pogonski most / Drive axle
7. Ram/kolica za viljuške / Carriage
8. Viljuške / Forks
9. Zaštitna rešetka / Load protection bakrest
10. Cilindar za dizanje tereta / Lift cylinder
11. Kran za dizanje tereta / Mast

VIST d.o.o. nudi kompletno rešenje za vaš vozni park, bilo da kupujete novu opremu, popravljate staru ili iznajmljujete viljuškare.
Kontakt stranaPoručite deo
UniCarriers viljuškari - Vist d.o.o.

SERVIS

Vist d.o.o. nudi kompletno rešenje za vaše poslovanje

Koji viljuškar izabrati, u velikoj meri zavisi od dva faktora: kvalitet proizvoda i usluge koje se nude. VIST d.o.o. je proširio portfolio usluga za sve svoje potrošače, uključujući i pakete poput UniCarriers 360° modela.

Obezbedjujemo opremu, finansiranje, obuku i bezbednost vozača, kao i planiranje skladišta, upravljanje voznim parkom i konsalting. Cilj nam je da ponudimo svim klijentima paket koji zadovoljava njihove potrebe i na taj način da se produži životni vek viljuškara i da se smanje ukupni troškovi.

Kontakt strana