HANGCHA FORKLIFT TRUCKS

Inovativni viljuškari visokih performansi po odličnim cenama
Naručite viljuškar
Hangcha - VIST d.o.o.

DIZEL / LPG VILJUŠKARI

Dizel / LPG viljuškari iz VIST ponude napravljeni su za dizanje težeg tereta. Ove mašine mogu podizati teret bez bojazni od prevrtanja i idealni su za sve poslove gde je potrebna veća snaga i nosivost.

Kontakt strana

ELEKTRIČNI VILJUŠKARI

Električni viljuškari iz VIST ponude pružaju odlične performanse, a zahtevaju manje održavanje. Imaju manje pokretnih delova, potrebno je manje tečnosti za zamenu kao što su motorno ulje, rashladna tečnost i filteri.

Kontakt strana

PALETARI

Paletni transporteri (paletari) se koriste za podizanje i pomeranje paleta. Paletari iz VIST ponude mogu biti i dodatno pojačani za brže i zgodnije rukovanje materijalom.

Kontakt strana

REGALNI VILJUŠKARI

Regalni viljuškari su nabolje rešenje kada je reč o uzimanju i postavljanju robe na veoma visoke police u magacinu. Poseduju specifične teleskopske dodatke kako bi dosegli i najviša mesta.

Kontakt strana

KONTEJNERSKI VILJUŠKARI

Kontejnerski viljuškari su namenjeni za manipulaciju punim kontejnerima težine nekoliko desetina tona. Vist takodje nudi servis svih tipova viljuškara.

Kontakt strana

PLATFORME

Platforme su najbolje rešenje u industrijskim skladištima za podizanje radnika na visoke police ili regale u svrhu utovara i istovara robe.

Kontakt strana